Premi literari Revista de Vic 2019 per en Josep Bruch, amb el llibre 'EVA'

Joan TurrĂł, Josep Bruch i Xavi Ruiz
L’Eva Ă©s una noia vigatana de 20 anys, i com a qualsevol noia que tĂ© la seva edat, l’hi agrada molt l’esport, viatjar, llegir... El que no es podia imaginar mai, Ă©s que l’hi canvies tan rĂ pidament la vida, de cop i volta, i sense que Ă©s poguĂ©s preparar.
DesprĂ©s d’afrontar un dels reptes mĂ©s difĂ­cils, no sap si les coses poden sortir bĂ© o no. 
La novel·la d’en Josep Bruch que et farĂ  canviar de pensar i de sentir, t’enamorarĂ s de l’Eva i dels seus carismĂ tics personatges. 
Guardonada amb el premi literari Revista de Vic 2019 que dĂłna la revista del mateix nom.
Au va! Mira al cel i contempla que pots ser un escollit o escollida i que per molt fosc que sigui l’univers, pensa que el mĂ©s petit estel brilla.
JOSEP BRUCH i MIRALPEIX

Va nĂ©ixer un 2 d’octubre de 1947 a Sant HipĂČlit de VoltregĂ . D’entrada «sac i ganxo».

A l’edat de 5 anys la famĂ­lia se’n va anar a viure a Taradell, Ă©s a dir, «gitano», i mĂ©s tard, als 12, el varen portar a viure a Vic «vigatĂ  i home de bĂ©, no pot ser».

Va començar a col·laborar, de molt jove, amb els diaris locals, L'Ausona, era aleshores, i mĂ©s tard el 9 nou. Per aixĂČ es va plantejar fer periodisme, ja que jo era molt atrevit i deia, com sempre, les coses pel seu nom. AixĂ­ doncs guanya el primer premi literari de la Revista de Vic i publica la seva novel·la Eva, que sens dubte us meravellarĂ .

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris