Premi literari Revista de Vic 2019 per en Josep Bruch, amb el llibre 'EVA'

Joan Turró, Josep Bruch i Xavi Ruiz
L’Eva és una noia vigatana de 20 anys, i com a qualsevol noia que té la seva edat, l’hi agrada molt l’esport, viatjar, llegir... El que no es podia imaginar mai, és que l’hi canvies tan ràpidament la vida, de cop i volta, i sense que és pogués preparar.
Després d’afrontar un dels reptes més difícils, no sap si les coses poden sortir bé o no. 
La novel·la d’en Josep Bruch que et farà canviar de pensar i de sentir, t’enamoraràs de l’Eva i dels seus carismàtics personatges. 
Guardonada amb el premi literari Revista de Vic 2019 que dóna la revista del mateix nom.
Au va! Mira al cel i contempla que pots ser un escollit o escollida i que per molt fosc que sigui l’univers, pensa que el més petit estel brilla.
JOSEP BRUCH i MIRALPEIX

Va néixer un 2 d’octubre de 1947 a Sant Hipòlit de Voltregà. D’entrada «sac i ganxo».

A l’edat de 5 anys la família se’n va anar a viure a Taradell, és a dir, «gitano», i més tard, als 12, el varen portar a viure a Vic «vigatà i home de bé, no pot ser».

Va començar a col·laborar, de molt jove, amb els diaris locals, L'Ausona, era aleshores, i més tard el 9 nou. Per això es va plantejar fer periodisme, ja que jo era molt atrevit i deia, com sempre, les coses pel seu nom. Així doncs guanya el primer premi literari de la Revista de Vic i publica la seva novel·la Eva, que sens dubte us meravellarà.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris