REVISTA DE VIC 56 "TEMPS DE LLIBRES"

De tant en tant i de festa en festa ens arriba una molt important que és la festa del llibre per excel·lència en tot el món, la festa de Sant Jordi.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Durant dècades en aquest dia, és gairebé màgic que es regali una cosa tan meravellosa com és un llibre, almenys per enamorats de la lectura en els que m'incloc.
També haig de dir que és un dia molt maco per regalar una rosa i que la gent surti al carrer per comprar la rosa a la seva enamorada o enamorat fa que valgui la pena tallar-la del roser.
A vegades confio que malgastem massa paper en llibres que potser no faria falta, o en altres històries com publicacions vàries, però em ve al cap una frase que diu que sempre hi ha un llibre per cada tipus de persona, i al món en som uns quants.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

En aquest número continuem explicant-vos les nostres històries, culturals, socials, consells, etc. i continuem amb la història de can forcada. Parlant d'aquest últim tema, hem de dir que el llibre ja el tinc fet, però no el vull treure per sant Jordi, sinó per una data molt més especial que ús avançaré al proper número, però us haig de dir que volem que sigui un llibre molt bonic, tal com la història que inclou es mereix. 
Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris