Revista de Vic 34 Festa Major


No em negareu, que aquesta època de l’any és una de les més agradables que hi ha al calendari, ja sigui perquè estan a punt d’arribar les vacances, perquè s’acosta Sant Joan o perquè s’apropa la festa Major de Vic... Vaja, que per festes no quedem al Juny/Juliol. 


I és per això que arriba un dels números de la Revista de Vic, que la gent més espera, una edició plena de sorpreses, ja que anem per finalitzar el tercer any de vida i començarem el quart al setembre, però anirem per pams. 
En aquest número us regalem el pòster de la Revista de Vic Festa Major 2017, també us acostem una micona a la història de les festes que viurem aquest proper dies i et recomanem, cuina, lectura, moda, cine i molts més articles. 


Per celebrar els 3 anys d’existència, també estem preparant un llibre amb el recull de totes les revistes que hi ha fins a l’actualitat, així que tots als que us falten números, podreu tenir el llibre a l’estanteria amb les revistes ben endreçades. 
També no em vull oblidar d’agrair a tots els que ens seguiu mes a mes i que ens aneu demanant a tots els comerços de ciutat. Per finalitzar voldríem felicitar al nostre col·laborador Oriol Casellas perquè es casa ben aviat amb la Lidia Colldelram. 
Esperem que sigueu molt feliços, i ens llegim el mes vinent. Bona festa Major! 


Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris