La Cavalcada dels Reis d’Orient de Vic es retransmetrà per TV3

La nit més màgica de l’any arriba a la seva 74a edició a la ciutat de Vic. Una Cavalcada que serà retransmesa per Televisió de Catalunya (TV3) de la mà de Tomàs Molina i Laia Servera, i que amb motiu d’aquesta retransmissió, l’horari es modifica. Per això, els Reis d’Orient acompanyats pels seu seguici entraran a dos quarts de 6 de la tarda per la carretera de Barcelona i a les 8 del vespre, arribaran a la plaça Major.
 
Una vegada més, el 5 de gener, es preveu una de les cavalcades més lluïdes i emblemàtiques del país. A dos quarts de 9 del vespre, des de la balconada de l’Ajuntament, Ses Majestats rebran la benvinguda de l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i tot seguit el Rei Melcior adreçarà unes paraules a la ciutadania.
 
Tal com estableix la tradició, s’anima a tota la quitxalla a rebre els tres Reis amb lluminosos fanalets.
 
 

Recorregut de la Cavalcada

 
Passeig de la Generalitat – Parc Jaume Balmes – Rambla del Bisbat – Rambla dels Montcada – Plaça de Santa Teresa – Rambla del Passeig – Plaça de Santa Clara – Rambla del Carme – Rambla de les Davallades – Rambla de l’Hospital – Carrer del Doctor Junyent – Carrer de Mossèn Josep Gudiol – Plaça de l’Estació – Carrer de Jacint Verdaguer – Plaça Major
 
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris