VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
Un any més, el dia 10 de setembre van tenir lloc els actes commemoratius de la Diada a Vic. I també, com cada any, es van centrar en l’ofrena floral a la placa commemorativa de Francesc Macià ‘Bac de Roda’ que va comptar amb més de 35 entitats, institucions i partits polítics i tot seguit va tenir lloc la conferència a la Sala de la Columna que enguany va pronunciar el poeta i dramaturg vigatà, Lluís Solà i Sala.
Solà i Sala va pronunciar la conferència sota el títol “La llibertat, un dret i un deure”. Una conferència que en el context actual que vivim prenia un to molt reivindicatiu i on reclamava “la llibertat del dret a decidir”, alhora que va recordar que “en un estat democràtic no es pot negar aquesta llibertat”. En el transcurs de la conferència el poeta i dramaturg vigatà va fer ús de llargs silencis significatius i on també va dedicar uns minuts per la reivindicació de llengua catalana. La intervenció va acabar amb uns llargs i forts aplaudiments per part dels assistents a la Sala de la Columna.
Finalment, l’alcaldessa va tancar l’acte afirmant “que som nosaltres els que escrivim la història i ara tenim la ocasió de poder-la canviar”.
L’acte va clausurar amb el Cant dels Segadors i tothom dret.

Slider

7/recent-posts/slider