Els Col·loquis de Vic celebren 20 anys

El proper dijous, dia 1 d’octubre a les dotze del migdia tindrà lloc la inauguració de la vintena edició dels Col·loquis de Vic a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic. La iniciativa reuneix cada any professionals de les humanitats i especialistes universitaris que debaten sobre una temàtica concreta. Enguany, dedicada a la “festa”, entesa des de dos àmbits diferents- La festa, la filosofia i la ciència i La festa i les arts-

Per aquesta raó, aquest any la conferència inaugural anirà a càrrec del doctor en Filosofia i llicenciat en Ciències de l’Educació, Gregorio Luri.

L’objectiu principal dels Col·loquis de Vic és debatre les aportacions de cada un dels especialistes. La iniciativa té una periodicitat anual, desenvolupant-se en cada sessió el tema monogràfic que el comitè organitzador determina.

L’acte inaugural comptarà amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Àlvar Solà; el promotor i impulsor dels Col·loquis de Vic, Ignasi Roviró i el president de la Societat Catalana de Filosofia, Josep Monserrat.

RECORDEM:

Motiu: Col·loquis de Vic
Dia: dijous, 1 d’octubre de 2015
Hora: 12.00 h
Lloc: Sala de la Columna. Ajuntament de Vic