L’Ajuntament de Vic adquireix oficialment l’espai ETC

Avui al matí ha tingut lloc la signatura oficial de la compra de l’espai ETC per part de l’Ajuntament de Vic a l’entitat bancària CaixaBank, propietària fins ara de l’immoble. De fet, aquest anunci ja s’havia fet públic, però avui s’ha fet el pas definitiu.
L’acord estableix la compra de l’immoble per un total de 1.080.000€ i que es pagarà amb 10 quotes anuals de 108.000€.
Amb aquesta acció l’Ajuntament de Vic reafirma la seva aposta per la cultura, dotant-se amb un nou equipament cultural destinat al teatre i cinema i al sud de la ciutat. Durant la signatura, Vila d’Abadal ha explicat que “l’immoble mantindrà la seva funció social i cultural”, i “es fa una compra d’un equipament estratègic i molt important per la ciutat”, ha afegit. L’alcalde també ha volgut agrair la bona predisposició de CaixaBank amb aquesta i altres accions que està portant a terme a la ciutat, com per exemple la que fa referència el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural o altres accions en matèria d’habitatge social del sud de la ciutat.
Per la seva banda, el director general adjunt, Jaume Giró ha afirmat que “som conscients que cal fer una funció social i pròxima al territori”. Giró també ha expressat que amb “el caràcter incisiu de l’alcalde hem venut l’immoble, tot i que no és la política de l’organització”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris