La nova senyalització turística al centre històric de Vic encarrila la fase final

El proper, dilluns, dia 30 de març a les 17.00 h es posarà la primera pedra de la darrera fase del projecte de la senyalització turística dins del centre històric, de l’arquitecte Miquel Surinyach i Pous. Un projecte finançat íntegrament per l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona a tres anualitats i amb un cost total de 93.000 euros.
Després de la instal·lació de les set fites d’accés al centre històric que recorden els cinc portals medievals, més els dos accessos d’èpoques posteriors, s’hi va afegir  les plaques orientatives que des del terra indiquen el turista els tres centres de major interès de la ciutat de Vic ubicats a la plaça Major, a la Catedral i al Temple Romà.
La darrera fase mostrarà, per una banda les tres taules d’informació situades a aquests punts estratègics i una trentena de plaques al terra davant dels punts d’interès turístic que formen la ruta turística que funciona a Vic des de fa més de vint anys.
A la vegada, també s’inaugurarà el punt número 1 de la ruta turística: la Casa de la Ciutat. Des d’aquí es podrà accedir a una aplicació des del mòbil o la tauleta mitjançant un lector de codi QR. Un cop a dins, trobarem una descripció acurada del lloc on ens trobem, una àudio-guia descriptiva, fotografies i un vídeo de l’interior.

La inauguració anirà a càrrec del diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, i la 1a tinenta d’alcalde i regidora de Turisme, Anna Erra.
.
RECORDEM:
Motiu: Senyalització turística al centre històric de la ciutat
Dia: Dilluns, 30 de març
Hora: 17.00 h
Lloc: plaça Major de Vic
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris