Recollida de capsules de cafè a Vic

L’Ajuntament de Vic ha signat un conveni amb NESTLÉ per a la recollida i reciclatge de les càpsules de cafè. A partir d’ara, la ciutadania pot dipositar les càpsules de cafè a la deixalleria fixa o bé a la deixalleria mòbil, en els 8 punts distribuïts per la ciutat cada mes.
Les càpsules que es poden portar són tant les de metall com les de plàstic, independentment de la marca que siguin. Un cop recollides es portaran a un gestor autoritzat que separarà el plàstic o metall i el marro del cafè, i així tots els elements podran ser aprofitats i reciclats per a nous usos.
Gabinet de Premsa Ajuntament de Vic / Tel. 93 881 59 08 / 696 496 331 - premsa@vic.cat www.vic.cat
Amb aquesta nou servei l’Ajuntament de Vic demana a la ciutadania que no llenci el material als contenidors del carrer i que els porti a la deixalleria. D’aquesta manera es contribueix una vegada més a la sensibilització i preservació del medi ambient.
Recordem que la deixalleria fixa està situada al carrer Mataró 18, al polígon del Sot del Pradals i el seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i de 15.15 h a 20.00 h i els dissabtes de 9.00 h a 14.00 h. D’altra banda, la deixalleria mòbil està operativa de 8.45 h a 13.30 h i de 14.30 h a 19.00 h en el següents llocs:
Pl. Divina Pastora (1er dimarts de mes)
C/ Pla del Maset (La Guixa) (1er dimecres de mes)
C/Josep Pratdesaba (Horta vermella) (1er dimecres de mes)
Parc Esteve Orriols (estadi) (2on dimarts de mes)
Pl. Estació (2on dimecres de mes)
Parc Balmes (3er dimarts de mes)
Parc Miquel Coll i Alentorn (serra-de-senferm) (3er dimecres de mes)
Pl. Mastrot (4rt dimarts de mes)
Parc Miquel Albó (4rt dimecres de mes
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris