VicFM renova la seva programació amb una combinació única de música catalana i èxits en anglès, mentre dóna suport als nous talents del podcasting.



VicFM renova la seva programació amb una combinació única de música catalana i èxits mundials en anglès, mentre dóna suport als nous talents del podcasting.

VicFM, la popular emissora de ràdio que va iniciar les seves transmissions l'any 2016, ha fet un gir emocionant en la seva programació. Mantenint-se fidel al seu compromís amb la cultura catalana, ara ofereix una combinació única de música catalana contemporània juntament amb els grans èxits mundials en anglès.

Aquesta nova orientació busca captivar tant a l'audiència local com a la internacional, oferint una experiència auditiva que reflecteix la diversitat musical i cultural de Vic i més enllà.

Però aquest no és l'únic canvi emocionant que s'ha produït a VicFM. La plataforma també està donant suport als nous talents del podcasting, proporcionant una oportunitat emocionant perquè els aspirants a podcasters es donin a conèixer al món. Amb un compromís ferm amb la creació de contingut original i innovador, VicFM està estenent una mà amiga als que busquen trencar amb els límits de l'entreteniment digital.

Els oients poden gaudir d'aquesta experiència única sintonitzant VicFM en directe a través del reproductor disponible a continuació, una finestra virtual cap a un món de música i entreteniment en constant evolució.




Publica un comentari a l'entrada

Comentaris