El Mercat del Ram estrena cançó


Aquest divendres, l'escriptor i periodista Xavi Ruiz llança una nova versió de la històrica cançó del Mercat del Ram de Vic. Aquesta emblemàtica peça, originalment publicada l'any 1961 pel reconegut pintor i trobador osonenc Josep Font Sellabona (Collsuspina, 1928 – Vic, 2010), ha estat reinterpretada per Ruiz amb una visió actualitzada i comercial.

Amb aquesta nova versió, Xavi Ruiz aspira a difondre la rica cultura de la ciutat de Vic arreu de Catalunya. La cançó del Mercat del Ram ha estat durant dècades un símbol de l'esperit comunitari i la tradició local, i Ruiz busca mantenir viu aquest llegat cultural, adaptant-lo als gustos i les sensibilitats contemporànies.


Xavi Ruiz


"És un honor per a mi reinterpretar aquesta emblemàtica cançó que ha estat part integrant de la identitat de Vic durant tants anys", va afirmar Xavi Ruiz. "Amb aquesta nova versió, vull capturar l'essència del Mercat del Ram i transmetre-la a les noves generacions, alhora que celebro la riquesa cultural de la nostra estimada ciutat".

La versió actualitzada de la cançó del Mercat del Ram de Vic estarà disponible a partir d'aquest divendres en diverses plataformes de música en línia, amb l'esperança de captivar els oients amb la seva fusió d'història, tradició i modernitat.



 

https://www.youtube.com/watch?v=uvkx4P45SD4

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris