A la Rambla del Passeig, 57, acaba d’obrir les portes Squadra Pizza Lab, un concepte gastronòmic que promet sacsejar el panorama del take away i delivery a la ciutat. Després de quatre anys d’èxit a Girona i dos més recorrent Catalunya amb el seu foodtruck i les seves propostes pop-up, el projecte arriba a la capital d’Osona amb la voluntat de portar la seva pizza artesanal a un altre nivell.
El naixement de Squadra Pizza Lab parteix d’una pregunta tan senzilla com enginyosa: “Per què la pizza és rodona si la caixa és quadrada?” D’aquesta reflexió en va sorgir el concepte innovador de la pizza quadrada, una idea que ha redefinit la manera d’entendre aquest clàssic italià i que combina tradició, creativitat i producte de proximitat.
El resultat és una pizza amb massa fermentada durant 72 hores, lleugera, cruixent i molt més digerible, elaborada amb ingredients frescos i de qualitat. Aquesta tècnica, fruit de la formació dels seus creadors amb Jesús Marquina, pentacampió mundial de pizzes, assegura un equilibri perfecte entre textura i sabor.
Un dels trets que diferencia Squadra Pizza Lab és la seva filosofia col·laborativa. El projecte ha comptat amb la participació de xefs amb estrella Michelin com Joan Roca, Martina Puigvert o Àlex Carrera, i també amb figures destacades del món de l’esport com Juan Carlos Unzué, Clàudia Pina o Pau Víctor, que han aportat receptes i experiències úniques. Aquesta sinergia entre gastronomia i creativitat ha consolidat Squadra com un referent d’innovació dins del món foodie.
Amb l’obertura del seu nou “laboratori” a Vic, l’equip de joves emprenedors reafirma la seva vocació d’experimentar i innovar, oferint una experiència gastronòmica d’alt nivell tant per emportar com a domicili. L’espai de la Rambla del Passeig combina disseny modern, proximitat i passió per la bona pizza, amb una aposta clara per la sostenibilitat i el producte local.
Per als seus fundadors, aquesta expansió és una manera d’apropar-se al públic osonenc, reconegut pel seu esperit gastronòmic i la seva estima pel producte autèntic. “Vic és una ciutat amb criteri, amb cultura culinària i amb ganes de noves experiències. Obrir aquí és un pas natural per a nosaltres”, expliquen des de la marca.
Amb aquesta obertura, Squadra Pizza Lab consolida la seva presència a Catalunya i es posiciona com una de les propostes més innovadores del panorama gastronòmic actual. Una nova manera d’entendre la pizza: més artesana, més creativa i, ara, també més vigatana.
📍 Rambla del Passeig, 57 – Vic
📸 Instagram: @squadrapizzalab
🌐 Web: www.squadrapizzalab.com