REVISTA DE VIC FEBRER 114 - Carrer de la Riera

 



En el teixit urbà de Vic, una joia local emergeix com a exemple viu de la ressurrecció de l'artesania enmig de la modernitat: el Carrer de la Riera. Amb una  visita de la directora de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, i la regidora de Comerç, Bet Piella, aquesta emblemàtica via ha estat declarada com a Punt d’Interès Artesanal.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


El reconeixement no és en va. Amb tretze tallers i vint-i-un artesans, el Carrer de la Riera s'erigeix com un oasi de diversitat artística i oficis tradicionals. Des de ceramistes fins a marroquiners, passant per il·lustradors i retaulistes, aquest racó urbà és una mostra viva dels sabers locals que, amb dedicació i passió, donen forma a la història i la cultura de Vic.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ



La visita de les autoritats va  ressaltar la importància de l'artesania com a motor de revitalització urbana. En un moment en què la uniformitat domina moltes zones comercials, el Carrer de la Riera es distingeix com un exemple inspirador de com l'emprendedoria local, l'artesania i la cultura es fusionen per crear un espai únic i singular.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


Amb set Punts d’Interès Artesanal a Catalunya i més de dos-cents quaranta tallers artesanals, la regió es consolida com un referent de la creativitat local. El Carrer de la Riera, amb la seva amalgama d'oficis i talent, s'insereix amb força en aquest panorama, convertint-se en un pol d'atracció turística i cultural per a la ciutat. 



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ 

En un món cada vegada més globalitzat, val la pena celebrar i preservar espais com el Carrer de la Riera, on la tradició i la modernitat es confonen per crear una experiència autèntica i enriquidora. Aquest carrer és més que una via urbana; és un testimoni vibrant de la creativitat i el talent locals que mereix ser reconegut i admirat.



Publica un comentari a l'entrada

Comentaris