Isern Electrodomèstics renova i creix amb 1.200 metres quadrats al centre de Vic


Amb una història que es remunta als seus humils inicis a Roda de Ter l'any 1952, Isern Electrodomèstics ha esdevingut una peça fonamental en el panorama comercial de la comarca d'Osona. La seva trajectòria, marcada per la evolució constant i la adaptació a les noves demandes dels clients, ha convertit la cadena en un referent indiscutible en l'àmbit dels electrodomèstics i la tecnologia.

La història d'Isern Electrodomèstics comença amb una visió clara: satisfer les necessitats dels seus clients. Des dels seus primers dies a Roda de Ter, la cadena va centrar-se en oferir productes de qualitat i servei personalitzat, construint relacions de confiança amb la comunitat osonenca. Amb el pas del temps, aquesta dedicació i compromís es van traduir en un creixement constant i la consolidació d'Isern com una marca de confiança.

El compromís amb la innovació va ser una constant en la història de la cadena. A mesura que les tecnologies avançaven, Isern va evolucionar per oferir als seus clients les últimes novetats en electrodomèstics i dispositius tecnològics. La seva capacitat d'adaptació va ser clau per mantenir-se al dia amb les tendències del mercat i superar les expectatives dels consumidors.

Un punt d'inflexió important va ser l'ampliació i reformat de la botiga ubicada a la rambla del Carme de Vic. Aquesta renovació, que es va materialitzar recentment, va dotar a la cadena d'una superfície de 1.200 metres quadrats d'espai comercial distribuït en dues plantes. Aquesta moderna instal·lació permet ara a Isern Electrodomèstics oferir als seus clients una experiència de compra única i eficient, amb una àmplia gamma de productes i serveis.

Amb un equip de 20 especialistes dedicats a oferir assessorament tècnic, reparació d'aparells i serveis postvenda de qualitat, Isern Electrodomèstics va més enllà de ser només un establiment comercial. La cadena es converteix en un soci fiable per als seus clients, proporcionant solucions i suport integral en l'àmbit de la tecnologia.

Sota el lema "Productes verds", Isern també destaca el seu compromís amb la sostenibilitat ambiental. Les seves botigues ofereixen punts de reciclatge d'aparells electrònics i electrodomèstics RAEE, així com productes etiquetats com a "verds" que promouen un estil de vida més sostenible.

Amb més de set dècades d'història, Isern Electrodomèstics no només ha presenciat els canvis en la tecnologia i els hàbits de compra, sinó que ha liderat aquesta transformació. La seva continuada presència i compromís amb els clients fan d'Isern una peça insubstituïble en la comarca d'Osona, i la inauguració de la renovada botiga a Vic marca el començament d'un nou capítol emocionant en la seva història en constant evolució.












 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris