L’Ajuntament de Vic presenta els casals d’estiu d’enguany i les seves novetats

tablet

Vic presenta la proposta de Casals d'Estiu 2023, amb l'objectiu de ser una aposta per conciliar la vida familiar i laboral, que no intenta ser una competència per les entitats privades, però si una alternativa adequada i amb un valor educatiu.

Aquest any es compta amb les mateixes talles que l’any passat: XS (de I3 a I5), S (de 1r EP a 3r EP), M (de 4t d’EP a 6è d’EP), L (1r d’ESO i 2n d’ESO) i XL (3r d’ESO i 4t d’ESO). En afegit també tindrem una nova talla, la XXL. Aquesta es basarà en un camp de treball per a adolescents i joves de més de 16 anys.

Les dates pels infants d’Educació Infantil i Primària serà del 26 de juny fins al 28 de juliol, pels adolescents de l’ESO del 3 de juliol fins al 28 de juliol i pels majors de 16 anys del 10 al 21 de juliol.

Els centres on es realitzarà l’activitat seran l’Escola La Sínia, l’IES Vic i l’Escola Estel, per part de les talles XS, S i M. El VicJove serà la seu central de les talles L i XL. El camp de treball es realitzarà en un espai de Puig dels Jueus.

Si ens centrem en els casals XS, S i M seran activitats dintre del mateix casal o de l’entorn més proper de cada centre i es buscarà molt el vincle amb altres entitats o associacions de la ciutat. El centre d’interès estarà relacionada amb l’aprenentatge de valors com l’empoderament, la igualtat i la gestió emocional, a través, de la història de Vic.

Respecte als casals L i XL, tots dos estan enfocats en activitats adaptades a les seves necessitats i interessos, s’aprofundirà en temes com la cuina i les tecnologies.

Les inscripcions es poden realitzar des del 16 de maig fins al 6 de juny via online, a la pàgina www.vic.cat/serveis/educació.

 

Més informació a www.vic.cat i/o a www.vicjove.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris