Neix a Taradell el primer Festival de novel·la negra de la comarca d’Osona



'Taradell negre' es farà a al Biblioteca Antoni Pladevall i Font el 8 i 9 d'abril de 2022.

 

La novel·la negra està de moda. En els darrers anys s'han creat molts certàmens dedicats a aquest gènere davant l'augment de consumidors de novel·la negra.

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font compta amb un gran nombre de lectors, amants i consumidors de novel·la negra. Per aquest motiu està preparant la primera edició del Taradell Negre, el primer festival d'aquest gènere a la comarca, que se celebrarà els dies 8 i 9 d'abril de 2022 a la Biblioteca de Taradell sota la direcció de Núria Martínez.

Serà un festival en el qual es mostrarà la producció i es fomentarà la lectura sobre novel·la negra catalana i alhora serà un espai en el qual es debatrà sobre aquest gènere. Serà un punt de trobada per escriptors/es, editors i periodistes del sector, noms importants del panorama nacional que tenen un nexe en comú: la crònica negra. 

Hi haurà taules rodones, presentacions de llibres, conferències i altres activitats complementàries que més endavant us anirem anunciant. Mentrestant podeu seguir les Xarxes Socials del Festival: 

Twitter Logo Blue croped

Logo Facebook

Logo Instagram

 

Taradell negre compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Taradell i l'Institut de les Lletres Catalanes.

Paral·lelament, i per anar fent boca de cara el Festival, des de la Biblioteca s'estan organitzant altres activitats paral·leles, com un Club de Lectura de novel·la negra que va començar el mes de gener i que es fa cada mes i també presentacions de llibres, com la de l'11 de febrer, amb Cesc Cornet i la seva darrera novel·la Fins aquí. 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris