REVISTA DE VIC 68 CONFINATS PERÒ BÉ!

Qui ens havia de dir fa uns mesos que ens veuríem en aquesta situació de confinament, i quin serà el destí de tot plegat...

LLEGIR REVISTA EN LÍNIA

Els que hem de portar vida laboral a dins de casa sabem el que volem dir, i si a sobre, l'hi sumes el fet d'haver de fer la teva feina habitual (sense sortir) i amb nens (dos en el meu cas) ja es complica més.
No podem anar amb la iaia, perquè se suposa que es pot encomanar del virus, i tampoc poden anar al col·legi perquè són transmissors de la malaltia, però nosaltres sí que podem exposar-nos a la malaltia amb mascaretes casolanes o d'un preu absolutament desorbitat.

LLEGIR REVISTA EN LÍNIA

La qüestió és que tenim ganes de sortir, d'anar a fer la cervesa, de veure'ns amb els amics i amigues, de fer-nos abraçades, petons amb els quals estimem i perquè no poder-nos creuar amb els enemics també, perquè això del teletreball és molt maco al principi però al final és una absoluta porqueria, tot és repetitiu i no hi ha barrera entre el teu jo laboral i el teu jo casolà.
En fi, que d'això ens en sortirem i que espero que sigui més d'hora que tard, perquè sinó no serà el coronavirus el que acabi amb nosaltres. 

LLEGIR REVISTA EN LÍNIA

Fins que la cosa no canvi farem aquesta revista més primeta però amb la mateixa bona cara de sempre, perquè creiem que vosaltres us ho mereixeu. 
Aquest mes, la portada és d'un molt bon amic pintor, l'Andreu Gomez.

https://issuu.com/larevistadevic/docs/revista_de_vic_abril_2020_16_issuu
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris