Page Nav

HIDE

grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Notícies d'última hora

latest

Revista de Vic 32

Benvinguts a un nou número de la Revista de Vic i benvinguts a l'abril amb més llibres i roses que ens trobarem per metre quadrat.  CL...

Benvinguts a un nou número de la Revista de Vic i benvinguts a l'abril amb més llibres i roses que ens trobarem per metre quadrat. 

CLICA AQUI PER LLEGIR L'EDICIÓ DIGITAL

A mi no hi ha cosa que més m'agradi que em regalin que un llibre (hi ha altres coses, però no són materials) i el dia deSant Jordi és el dia on tothom es regala llibres. Regalem llibres de por, de cuina, novel·les, contes, relats i un munt de paper encolat o enfilat sobre qualsevol cosa que sabem que al nostre receptor li encantarà. Aquest mes parlem de llibres, però també parlem de moda, d'actualitat, de cuina, d'història, dels Sagals, de tot el que ens agrada i de tot el que ens demaneu. Estem preparant moltes novetats de cara a setembre i m'he de mossegar la llengua per no explicar-vos coses que m'agradaria dir-vos però no puc, una sorpresa ha de ser sorpresa oi? Així doncs us deixem que llegiu el que ve a continuació i que us ho passeu igual de bé que nosaltres escrivint-la. 

Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat. 

Ens podeu enviar comentaris o articles a: info@larevistadevic.cat.

Cap comentari

Deixa el teu comentari aqui!