Joves de Vic expliquen en primera persona les seves experiències internacionals del projecte Joves en Moviment

El passat divendres, dia 6 de novembre, es va presentar a Vicjove els resultats del projecte Joves en Moviment a través d’una exposició de fotografies. JOVES EN MOVIMENT és una iniciativa de l’entitat Aurora coogestionat amb Vicjove de l’Ajuntament de Vic i finançat per la Unió Europea a través del programa Erasmus +. Aquest projecte ha permès desenvolupar una primera experiència de mobilitat internacional per a diferents joves de Vic, els quals van donar la seva visió personal sobre l’experiència.
Al llarg d’aquest any, els joves han rebut formació en anglès lúdic, fotografia de viatge, diàleg intercultural i millora de currículum i després han tingut la oportunitat de viatjar a diferents parts d’Europa. En aquest acte de tancament de curs es van presentar tres experiències: un intercanvi juvenil a Grècia, un voluntariat a Àmsterdam i el voluntariat al Festival de Jazz de Vic.
Els protagonistes van explicar l’experiència que ha significat per  ells compartir i organitzar tallers culturals amb més de 120 joves de 6 països diferents amb diversitat funcional a Kavala (Grècia;  o com han viscut pràctiques d’inserció laboral en una botiga de segona mà a Holanda. Durant les intervencions es va destacar la importància d’aprendre idiomes, de les noves amistats fetes a diferents països i, en definitiva, l’experiència transformadora que representa el treball i formació en un altre país europeu.
Durant els viatges els joves han fet fotografies per il·lustrar les seves experiències, es podrà visitar l’exposició al Mur de Vicjove fins al 26 de gener de 2016.