Vic acull una nova edició del Pollastre Jove

El Pollastre Jove és una jornada participativa que va néixer com la festa del Consell de Joves de Vic i que,  gràcies a la participació i implicació de les entitats, grups i persones que el formen, arriba enguany a la seva setena edició.

Aquest any, el Pollastre Jove s’inclou per primera vegada dins del programa de la Festa Major de Vic, ja que altres anys s’havia fet en dates diferents, dins del darrer trimestre del curs escolar.
Les activitats que l’integren són el resultat de les aportacions fetes pels col·lectius més joves de la nostra ciutat, canalitzades a partir de les Taules d’Estudiants (estaments de participació de delegats i joves actius, tots ells alumnes d’educació secundària) i, també del Consell de Joves de Vic. 
És, doncs, una activitat que  complementa moltes altres accions ideades i realitzades per grups i entitats juvenils de Vic que, al llarg dels darrers anys, han contribuït a una revitalització considerable de la Festa Major.

L’oferta de programació començarà a la tarda, a la plaça Gaudí, amb jocs d’animació i inflables. A partir de les 8 del vespre, el Pollastre es trasllada a la Plaça de la Catedral, amb el PolloCall, el concurs de Talents i les actuacions de PD Rastes, Greska i Old Star, totes elles propostes musicals de formacions emergents locals.

Adjuntem el programa de mà, amb la imatge del Pollastre Jove, creada per Miquel Valle, alumne de l’Escola d’Art de Vic.

Més informació a: www.vicjove.cat