Es premien els millors aparadors i balcons del Vicfloreix

El jurat del concurs de Vicfloreix es va reunir per deliberar els guanyadors de l’edició d’enguany. Com en la passada edició el concurs inclou dues categories: una adreçada als comerços que al llarg d’aquests dies han mostrat la seva capacitat artística per engalanar els seus aparadors amb motius florals; i una segona categoria que ha anat adreçada a la ciutadania en general que han decorat amb flors els seus balcons i finestres.

Així doncs, el jurat va concloure que en la categoria del concurs d’aparadors es van distingir els establiments comercials de la Carnisseria Castany amb el Premi Orquídia; la perfumeria Junyent amb el premi Rosa; la Corista amb el premi Margarida i el premi Tulipa va recaure a l’empresa Vicreu. Els 4 guardonats es van premiar amb un val de 100 euros per gastar a les floristeries implicades al projecte.

D’altra banda, i dins la categoria del concurs de balcons i finestres es van emportar el premi l’Escola Estel amb el premi Orquídia; Lali Morera amb el premi Rosa; Conxita Molist amb el premi Margarida i amb el premi Tulipa a un altre domicili que també n’és la propietària. En aquest cas els guardonats han rebut targetes regal amb un valor de 50 euros per gastar en els comerços de proximitat adherits a la targeta urbana.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris