VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Fullwidth

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

yes

Posts Title Display

yes

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
El jurat del concurs de Vicfloreix es va reunir per deliberar els guanyadors de l’edició d’enguany. Com en la passada edició el concurs inclou dues categories: una adreçada als comerços que al llarg d’aquests dies han mostrat la seva capacitat artística per engalanar els seus aparadors amb motius florals; i una segona categoria que ha anat adreçada a la ciutadania en general que han decorat amb flors els seus balcons i finestres.

Així doncs, el jurat va concloure que en la categoria del concurs d’aparadors es van distingir els establiments comercials de la Carnisseria Castany amb el Premi Orquídia; la perfumeria Junyent amb el premi Rosa; la Corista amb el premi Margarida i el premi Tulipa va recaure a l’empresa Vicreu. Els 4 guardonats es van premiar amb un val de 100 euros per gastar a les floristeries implicades al projecte.

D’altra banda, i dins la categoria del concurs de balcons i finestres es van emportar el premi l’Escola Estel amb el premi Orquídia; Lali Morera amb el premi Rosa; Conxita Molist amb el premi Margarida i amb el premi Tulipa a un altre domicili que també n’és la propietària. En aquest cas els guardonats han rebut targetes regal amb un valor de 50 euros per gastar en els comerços de proximitat adherits a la targeta urbana.
Leave A Reply

Deixa el teu comentari aqui!

Slider

7/recent-posts/slider