REVISTA DE VIC NOVEMBRE 99 "Des del cel de la ciutat" per Xavi Ruiz


 

Fa uns dies que pensem que és el que podem fer per celebrar els 100 números de la Revista de Vic. Podríem fer un sopar de gala, una quedada amb els lectors o un recull dels primers números, però hem cregut que la millor celebració que podem fer és la d'arribar al número 100. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


Moltes revistes companyes s'han quedat en el camí i molta gent, ens ha recolzat en tota aquesta llarga trajectòria de més de nou anys, amb més de 2000 articles publicats i un munt de col·laboradors i d'amics que han fet d'aquesta revista l'única de Catalunya que guarden a més 8 arxius de tot l'estat, entre ells el de la prestigiosa biblioteca nacional de Catalunya. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


Així, doncs, el mes que ve, complim 100 números de la Revista de Vic i continuarem igual que fins ara. Continuarem treballant per oferir-vos una revista de qualitat, on prioritzarem la cultura abans que res i portant-vos el millor contingut i a les millors firmes. 

Aquest any 2023 venen molts canvis que us anirem explicant, però de moment 99 mesos amb vosaltres i amb ganes d'arribar als 100.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


 Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a: 

info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris