REVISTA DE VIC OCTUBRE 98 "Capvespre a la ciutat" per Xavi Ruiz


Ja fa olor de castanyes i comencen a caure algunes fulles a terra. Així és com donem la benvinguda a la tardor, a l'octubre i al proper canvi d'hora. S'escurcen les hores de sol i va arribant el fred amb comptagotes.
 

LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC

També arriben els primers refredats, i amb ells arriben les congestions i els caps de setmana tapats amb la manta, però el que ens agrada molt d'aquesta temporada són les passejades per la ciutat. Les llums ens il·luminen els carrers, i els edificis agafen un altre color, fent així que sembla que estiguis en un altre lloc. Parlant de la tardor ens posem romàntics, però és que no hi ha estació més romàntica que la tardor. L'estació més freda ja sabem quina és, i la més calorosa també.

LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC

A l'octubre tambe arriba el calendari de Vic, un calendari ja mitic que es ven a les llibreries i a traves de llibrebooks.cat i varies publicacions a traves de xarxes on anirem explicant les novetats d'aquest ultim trimestre a l'editorial.

Us deixem amb la revista d'aquest mes, amb les millors firmes acutals i amb un munt de consells dels nostres anunciants.

Ens parlem el mes vinent i moltes gracies pel suport!


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC

  Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat




Publica un comentari a l'entrada

Comentaris