La Revista de Vic numero 74 - "Anem sumant" per Xavi Ruiz


A la vida, com en tot, hi ha coses que sumen i coses que resten...


LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL CLICANT AQUÍ!Nosaltres mĂ©s que restar, ens agrada sumar. Sumar bons amics, bones estones, bons llocs, bona mĂșsica, bones vibracions i un munt mĂ©s de coses que ens fan sentir bĂ©.

Que ens diguin que som la revista mĂ©s llegida de la comarca d'Osona, fa que sumem. Que Google ens digui que la revista Tot Osona Ă©s la mĂ©s vista digitalment a Osona, tambĂ© ens fa que sumem. PerĂČ el que veritablement fa que ens sentim especialment feliços, Ă©s que ens feu arribar mostres de suport des de tots els punts de Catalunya. Al grup de Facebook tenim gent que ens segueix des d'Argentina, des de Canada o des de Los Angeles, i la nostra web ha crescut un 57% en els Ășltims cinc mesos.

Des del grup que jo mateix dirigeixo des de fa sis anys, us volem donar les grĂ cies al suport que ens doneu, i Ă©s per aixĂČ que ben aviat tindrem una nova revista al grup. L'hi estem donant forma, perĂČ en poc us podrem ensenyar cosetes.

Aquests mesos estem estrenyent molt a l'editorial LlibreBooks, amb llibres com el del DJ internacional Dany BPM, amb el llibre de contes amb diversos autors i autores, incloent-hi a la gran Maria Rosa Nogué, o llibres infantils com el de l'escriptora més jove de Catalunya l'Elga Gonzålez.

Us deixem amb aquest nĂșmero, ple de bona lectura, perĂČ sobretot de qualitat i des d'on ens estiguis llegint, donar-te les grĂ cies per sumar amb nosaltres cada dia.


LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL CLICANT AQUÍ!


 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris