La Revista de Vic numero 74 - "Anem sumant" per Xavi Ruiz


A la vida, com en tot, hi ha coses que sumen i coses que resten...


LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL CLICANT AQUÍ!



Nosaltres més que restar, ens agrada sumar. Sumar bons amics, bones estones, bons llocs, bona música, bones vibracions i un munt més de coses que ens fan sentir bé.

Que ens diguin que som la revista més llegida de la comarca d'Osona, fa que sumem. Que Google ens digui que la revista Tot Osona és la més vista digitalment a Osona, també ens fa que sumem. Però el que veritablement fa que ens sentim especialment feliços, és que ens feu arribar mostres de suport des de tots els punts de Catalunya. Al grup de Facebook tenim gent que ens segueix des d'Argentina, des de Canada o des de Los Angeles, i la nostra web ha crescut un 57% en els últims cinc mesos.

Des del grup que jo mateix dirigeixo des de fa sis anys, us volem donar les gràcies al suport que ens doneu, i és per això que ben aviat tindrem una nova revista al grup. L'hi estem donant forma, però en poc us podrem ensenyar cosetes.

Aquests mesos estem estrenyent molt a l'editorial LlibreBooks, amb llibres com el del DJ internacional Dany BPM, amb el llibre de contes amb diversos autors i autores, incloent-hi a la gran Maria Rosa Nogué, o llibres infantils com el de l'escriptora més jove de Catalunya l'Elga González.

Us deixem amb aquest número, ple de bona lectura, però sobretot de qualitat i des d'on ens estiguis llegint, donar-te les gràcies per sumar amb nosaltres cada dia.


LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL CLICANT AQUÍ!


 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris