La quarantena restringeix les nostres sortides de casa i amb això, el temps d'exposició a la llum solar, font principal de vitamina D en el nostre organisme. Aquesta vitamina és important, ja que s’encarregada de fixar el calci a l'os i aconseguir els nivells necessaris per a evitar malalties com l'osteoporosi, el raquitisme o el reblaniment dels ossos, alhora que minimitza altres com l’esquizofrenia o la depressió. Per tant, mantenir uns nivells d'adequats de vitamina D, és decisiu. En el confinament, el més recomanable seria exposar-se a la llum solar uns 20 minuts al dia. No obstant això, una part de la població no té un lloc a casa amb accés a l'aire lliure. L'alternativa seria consumir més aliments rics en vitamina D, com: peix gras (salmó, sardines, truita), rovell d'ou, carn, vísceres, llet, margarina, cereals i alguns iogurts que estan enriquits amb aquesta vitamina. Suplementar amb vitamina D, com s'ha dit, no és necessari ni prevé del contagi. Per tant, només s'aconsella seguir una dieta equilibrada, saludable i apta per a tota la família, que compensi la falta de la mateixa en el confinament.