Page Nav

HIDE

grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Notícies d'última hora

latest

REVISTA DE VIC 65 La Plaça Major de Vic

Any nou vida nova. Com cada any us volem agrair el vostre compromís amb la Revista de Vic donar-vos les gràcies per fer-nos tan feliços ...


Any nou vida nova.
Com cada any us volem agrair el vostre compromís amb la Revista de Vic donar-vos les gràcies per fer-nos tan feliços cada mes.


Això d'anar passant els anys és cada vegada més satisfactori i la veritat és que tal com està el món, és molt gratificant!
De ben segur que molts i moltes ja us heu apuntat al gimnàs i també heu fet una carta de nous propòsits per anar complint al llarg de l'any, i nosaltres també ho hem fet, i és una manera d'anar complint les nostres expectatives.


Aquest any per nosaltres serà un any de millores a la web i a VicFM, també anirem incloent algunes millores a la Revista i us anirem comentant més canvis en el transcurs dels dies següents.
Cal que us comenti que aquest any traiem 2 llibres molt importants i que esperem que us agradin moltíssim.
Un d'ells és el de 'El Temple Roma de Can Forcada', que hem estat treballant conjuntament amb els descendents del Sr. Forcada, i l'altre és un llibre amb consells per al dia a dia, tos dos fets amb molta estima i amb el desig que us agradin tant com a nosaltres crear-los.


Us deixem amb la Revista i fins al mes que ve.

Feu-nos arribar el que vulgueu a info@larevistadevic.cat


Cap comentari

Deixa el teu comentari aqui!