Revista de Vic 47

Quines ganes de caloreta, quines ganes de sol i de platja, amb la brisa del mar acariciant-nos el cos mentre fem un beure al “xiringuito” de la Joana.
Ja ha arribat l’estiu, i Vic es va transformant en un desert, on es pot circular fluid i on falta la gent i el jovent que normalment passeja pels carrers.


Ara és el moment de desconnectar, sigui on sigui la ubicació que hagis triat per anar de vacances. Només has de saber que a la platja ens trobareu als quioscos i també per les xarxes socials.


Us volia dir que per setembre ja podreu trobar a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic, la nova agenda de Vic 2019 d’edició limitada i que a finals d’octubre ja podreu adquirir el calendari del mateix any.
Així doncs us deixem amb un número ben fresc, amb les seccions de sempre i alguna més de nova, amb una rentada subtil de cara i amb l’article del Virrei sense cap tipus d’errada.
Us desitjo un bon estiu i unes bones vacances!


Us deixem amb un nou número farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.


Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Xavi Ruiz

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat