Revista de Vic 45

Benvinguts a un nou número de la Revista de Vic.Permeteu-me començar aquest editorial, parlant del tancament de la llibreria La Tralla.
De sobte hem vist com una de les llibreries més icòniques de la ciutat tancava fa uns dies, per la falta de vendes en aquest sector.
Però a Vic encara tenim molts llocs per anar a buscar llibres, i és per això que donem la benvinguda a Muntanya de llibres a la revista, on ara, ells seran els responsables de la secció dels llibres i on a partir d’ara també trobareu la Revista de Vic amb un mega expositor.


També hem de donar la benvinguda a la nova app de VicFM, amb la que podrem escoltar la ràdio líder a Vic, a través del nostre telèfon intel·ligent, amb la qualitat de sempre.

A la portada hem volgut rendir homenatge a un producte molt nostre i que segur que un 99,9 de la població l’ha provat, la llonganissa de Vic, un producte que s’ha fet famós a tot el món pel seu sabor i al seu segell de qualitat.


Us deixem amb un nou número farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Ens podeu enviar comentaris o articles a: 

info@larevistadevic.cat