La cloenda del Consistori infantil i la bicicletada escolar

El consistori infantil presentarà a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el treball realitzat durant tot el curs en relació a la sensibilització ambiental el proper dilluns a la tarda a la Sala de la Columna de l’Ajuntament
Mai 312018

La Setmana de la Natura a Vic acollirà dos actes en què els infants de la ciutat seran els protagonistes. El primer tindrà lloc el proper dilluns, 4 de juny, i serà l’acte de cloenda del Consistori infantil en què els consellers i conselleres infantils exposaran el treball sobre la sensibilització ambiental a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, qui els va encomanar l’encàrrec a principi de curs. El segon serà la bicicletada escolar, que coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient, i que tindrà lloc el dimarts, 5 de juny.
 
 

Cloenda del consistori infantil 2018

 

Els 21 consellers i conselleres infantils presentaran el treball fet pel Consistori Infantil sobre temes mediambientals a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i que s’ha concretat en dos vídeos.
A l’acte, obert a la ciutadania, també hi estan convidats els companys i companyes dels consellers i conselleres infantils, docents i familiars.
 
 

Bicicletada amb diverses escoles de la ciutat

 

Una trentena de mestres i més de 400 alumnes de cicle superior de primària de diverses escoles de la ciutat -Andersen, Centre, Guillem de Mont-rodon, La Sínia, Pare Coll, Sagrat Cor, Dr. Joaquim Salarich, Santa Caterina i Sentfores- participaran a la 20a. bicicletada organitzada en el marc de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Vic (XESVIC).
 
La bicicletada té l’objectiu de prendre consciència de la importància de preservar el nostre entorn. Aquesta és una activitat s’organitza anualment en el mar de la XESVIC (Xarxa d’escoles per la sostenibilitat de Vic), coincidint amb el dia 5 de juny, dia Mundial del Medi Ambient.
 
La sortida s’iniciarà des de les diferents escoles participants, en bicicleta o caminant, per dirigir-se al riu Gurri on es faran diversos tallers. Un de reconeixement de peixos i de les diferents espècies que es trobaven a bans al riu a càrrec del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis; i dos més d’anellament i de reconeixement de cants d’ocells amb el Grup d’Anellament de Calldetenes.