La cloenda del Consistori infantil i la bicicletada escolar

El consistori infantil presentar√† a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el treball realitzat durant tot el curs en relaci√≥ a la sensibilitzaci√≥ ambiental el proper dilluns a la tarda a la Sala de la Columna de l’Ajuntament
Mai 312018

La Setmana de la Natura a Vic acollir√† dos actes en qu√® els infants de la ciutat seran els protagonistes. El primer tindr√† lloc el proper dilluns, 4 de juny, i ser√† l’acte de cloenda del Consistori infantil en qu√® els consellers i conselleres infantils exposaran el treball sobre la sensibilitzaci√≥ ambiental a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, qui els va encomanar l’enc√†rrec a principi de curs. El segon ser√† la bicicletada escolar, que coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient, i que tindr√† lloc el dimarts, 5 de juny.
 
 

Cloenda del consistori infantil 2018

 

Els 21 consellers i conselleres infantils presentaran el treball fet pel Consistori Infantil sobre temes mediambientals a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i que s’ha concretat en dos v√≠deos.
A l’acte, obert a la ciutadania, tamb√© hi estan convidats els companys i companyes dels consellers i conselleres infantils, docents i familiars.
 
 

Bicicletada amb diverses escoles de la ciutat

 

Una trentena de mestres i m√©s de 400 alumnes de cicle superior de prim√†ria de diverses escoles de la ciutat -Andersen, Centre, Guillem de Mont-rodon, La S√≠nia, Pare Coll, Sagrat Cor, Dr. Joaquim Salarich, Santa Caterina i Sentfores- participaran a la 20a. bicicletada organitzada en el marc de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Vic (XESVIC).
 
La bicicletada t√© l’objectiu de prendre consci√®ncia de la import√†ncia de preservar el nostre entorn. Aquesta √©s una activitat s’organitza anualment en el mar de la XESVIC (Xarxa d’escoles per la sostenibilitat de Vic), coincidint amb el dia 5 de juny, dia Mundial del Medi Ambient.
 
La sortida s’iniciar√† des de les diferents escoles participants, en bicicleta o caminant, per dirigir-se al riu Gurri on es faran diversos tallers. Un de reconeixement de peixos i de les diferents esp√®cies que es trobaven a bans al riu a c√†rrec del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis; i dos m√©s d’anellament i de reconeixement de cants d’ocells amb el Grup d’Anellament de Calldetenes.