Alimentació i Psoriasis

La majoria sabem que l’alimentació és fonamental per gaudir d’una bona qualitat de vida d’ençà que naixem. Quan patim alguna patologia, encara hem de tenir més cura en aquest aspecte, ja que si una persona que pateix colesterol o diabetis, ha de vigilar el que menja, oi? I jo pregunto: perquè no ho ha de fer algú que pateixi psoriasis?

Segons diversos estudis, i comprovat per mi mateixa, hi ha suficients evidències de què l’alimentació és clau per tractar aquesta malaltia. La ingesta de diversos aliments, toxines i la mateixa oxidació de l’organisme, són alguns dels responsables dels desequilibris orgànics que es manifesten a través de les malalties de la pell, com la psoriasi.

És molt important el consum d’aliments naturals amb propietats antioxidants, ja que són capaços de neutralitzar les toxines. Per altra part, un desequilibri intestinal empitjorarà o pot desencadenar un brot de psoriasis, per tant, el restrenyiment és un problema que afecta directament en la psoriasi i s’ha de fer el possible per evitar-lo.
Laura Folgarolas del centre Essència

Per tant, l’alimentació per la psoriasi s’ha de basar en:

- Aliments rics en fibra i baixos en greixos.

- Augmentar el consum d’aliments vegetals (llegums, cereals integrals, verdura i fruita)

- Beure 1,5-2,5 litres d’aigua al dia.

- Vitamines i minerals, donant molta importància a la vitamina C, A, E, D, antioxidants, calç, zinc, i sobretot magnesi.

- Portar una dieta el màxim d’alcalina possible: predominant els fruits secs i vegetals, ja que aporten grans quantitats de calç i magnesi.

- Eliminar completament de la nostra dieta la carn vermella: vedella i porc amb els seus derivats.

- Eliminar també, qualsevol tipus de làctic, sobretot la llet. La podem substituir per la “llet” d’arròs o de civada, ja que són una molt bona alternativa per la nostra salut en general.

Afegeixo que és important que tots, o si més no la majoria, de productes que consumim siguin d’origen ecològic, així evitem pesticides i altres “elements” altament perjudicials per a la nostra salut en general.

Ja per acabar, si pateixes psoriasis, acne, o dermatitis atòpica, a Essència et podem ajudar amb els nostres tractaments, no mèdics, altament eficaços i sense efectes secundaris. Demana informació al 93 883 66 70 o bé a esencia@essencia.cat. Et podem ajudar a millorar la teva qualitat de vida.

Av. Olimpia, 7 (baixos)
08500 Vic, 938 83 66 70
www.essencia.cat


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris