Revista de Vic 39

Que una colla d’amics que es va formar fa 30 anys encara continuï quedant, és alguna cosa màgica, i és el que fem any rere any el curs del 1983 del Guillem de Mont-rodon.

Gent amb gustos variats, molts amb fills, amb parella, músics, professors, periodistes i un llarg etcètera de professions.
Vàrem ser una classe que encara recorden molts professors, un grup de 30 alumnes que ens fèiem veure. Molt inquiets i molt rebels, però alhora amb molt de sentit comú.




Això s’ha notat molt en el transcurs dels anys, ja que aquesta inquietud s’ha transformat en passió per al que ens agradava a molt de nosaltres quan érem petits.
Hi han moments clavats a la meva memòria, moments de felicitat, moments d’enyorança, moments divertits i moments gloriosos.




A tot això només em queda incloure que som el que som gràcies al que ens varen ensenyar, professors i professores com l’Adelina, la Carme, en Miquel i un munt que treballaven al “Guillem”.
M’ha semblat que aquest editorial seria adient als temps que corren, en el que es posa en dubte l’educació a Catalunya, una educació que ja els hi agradaria a molts que la critiquen.
Us deixem amb una revista on a la portada surten la nova catedral de Vic, la dels Sagals d’osona.

Aixi doncs us prometem una revista farcida de novetats. Esperem que us agradi.

Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


CLICA AQUI PER VEURE LA VERSIÓ DIGITAL DE LA REVISTA DE VIC
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris