Inici de la Xarxa d’Impulsors de la Garantia Juvenil

Des d’aquesta setmana s’ha incorporat a l’equip de Vicjove i Oficina Jove d’Osona les dues impulsores del Programa de la Garantia Juvenil de Catalunya: Meritxell Grau, responsable a Vic i Arantxa  Sarmiento, que desenvoluparà el programa a la resta de poblacions d’Osona.
Garantia Juvenil és un projecte europeu d’orientació, assessorament i acompanyament dirigit a joves entre 16 i 24 anys (o menors de 30 anys en el cas de grau de discapacitat igual o superior al 33%), que han finalitzat la seva etapa a l’educació formal o estan a l’atur. L’objectiu principal és garantir que les persones destinatàries del Programa puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o un període de pràctiques en un termini de quatre mesos.

Les impulsores del Programa ja han començat a treballar conjuntament amb altres entitats com ara el Servei d’Ocupació de Catalunya, ViaJove, Fundació Mil·lenari i altres serveis relacionats amb l’àmbit d’ocupació juvenil.

Precisament, la Xarxa d’Impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya s’ha creat per difondre el programa entre els joves; informar del procés d’inscripció i i fer el seguiment individualitzat a les persones ja inscrites amb l’objectiu final  de reduir l’atur juvenil.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris