Les escoles de Vic reben sessions teòriques i pràctiques per celebrar revetlles amb precaució

L’Ajuntament de Vic, a través del departament de Mobilitat, Seguretat i Emergències ofereix als alumnes de primària i secundària de diferents escoles de Vic unes sessions de sensibilització per celebrar les revetlles amb precaució.
 Durant el mes de maig i a principis de juny s’han iniciat aquestes sessions i, en concret les escoles que s’hi han acollit han estat: l'Escorial, l’escola Dr. Joaquim Salarich, l’Escola Vic Centre, l’Escola Santa Caterina de Siena, el Sagrat Cor i el Guillem de Montrodon. La iniciativa es finalitzarà aquest divendres, dia 5 de juny i aproximadament uns 700 alumnes hauran rebut aquests consells.
 Aquestes sessions consten de dues parts: consells d'autoprotecció per gaudir de la festa donats pels voluntaris de protecció civil i l’assistència sanitària conduïda per voluntaris de la Creu Roja.
 L’objectiu d’aquesta iniciativa és que l'alumnat prengui consciència del risc que comporta tirar petards sense uns coneixements mínims i saber què s’ha de fer en cas que es faci mal algú. 
 El cap de la unitat del voluntariat de Protecció Civil, Francesc Gallardo ha afirmat la bona predisposició dels nois i noies durant aquestes sessions que sempre es mostren participatius i oberts a l’experiència.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris