VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
L’Ajuntament de Vic, a través del departament de Mobilitat, Seguretat i Emergències ofereix als alumnes de primària i secundària de diferents escoles de Vic unes sessions de sensibilització per celebrar les revetlles amb precaució.
 Durant el mes de maig i a principis de juny s’han iniciat aquestes sessions i, en concret les escoles que s’hi han acollit han estat: l'Escorial, l’escola Dr. Joaquim Salarich, l’Escola Vic Centre, l’Escola Santa Caterina de Siena, el Sagrat Cor i el Guillem de Montrodon. La iniciativa es finalitzarà aquest divendres, dia 5 de juny i aproximadament uns 700 alumnes hauran rebut aquests consells.
 Aquestes sessions consten de dues parts: consells d'autoprotecció per gaudir de la festa donats pels voluntaris de protecció civil i l’assistència sanitària conduïda per voluntaris de la Creu Roja.
 L’objectiu d’aquesta iniciativa és que l'alumnat prengui consciència del risc que comporta tirar petards sense uns coneixements mínims i saber què s’ha de fer en cas que es faci mal algú. 
 El cap de la unitat del voluntariat de Protecció Civil, Francesc Gallardo ha afirmat la bona predisposició dels nois i noies durant aquestes sessions que sempre es mostren participatius i oberts a l’experiència.

Slider

7/recent-posts/slider