La primavera ens demana florir. per Cristina Señé



Si mireu avall, veureu com les flors comencen a florir.

Si mireu amunt, veureu que la llum comença a guanyar hores, i el Sol i els colors del Cel a guanyar intensitat.

I és que ja gairebé olorem, veiem, sentim, notem, toquem i ens carreguem de l'energia que està arribant amb la primavera!

Segur que heu sentit a dir la frase "com és a dalt és a baix".

Doncs bé, que passa a "dalt" amb l'arribada de la primavera?
El dia 20 de Març, el Sol entra al signe d'Àries i inicia una nova volta completa al zodíac. I és que l'any nou astrològic comença en aquest moment.

Àries és el primer dels dotze signes de la roda zodiacal, signe cardinal i de foc, té energia d'impuls i creació. És el signe que pertany a la primera casa astrològica, la casa del 'jo', el nostre punt de partida, la personalitat, fortalesa, vitalitat i iniciativa.

Què vol dir tot això?

Doncs que el dia 19 de març el Sol estarà en l'últim grau del signe de Peixos, i completant la volta al zodíac, per tant, estarem gaudint del Cap d'Any astrològic. Moment per resoldre, tancar, sanar, modificar temes que no volem que es repeteixin o estiguin presents en l'inici dany astrològic.

El dia 20 de març, és moment per definir com volem viure aquests 365 dies que comencen amb aquesta energia de llum. Per treballar la relació que tenim amb nosaltres mateixos i amb els altres, revisar el nostre autoconcepte i de quina manera ens mostrem al món.

Dia també per agrair tot el que ha estat, i afrontar amb energia el que serà.
Saps que curiosament, el dia 20 de març està declarat des de l'any 2012 el dia internacional de la felicitat?

Desitjo que afronteu aquest nou any astrològic, amb energia, gratitud i felicitat per aconseguir tots els vostres projectes.

Gràcies per dedicar el vostre temps a aquesta lectura.


Cristina Señé  Instagram: @latevaferidaeslaclau.quiron





Publica un comentari a l'entrada

Comentaris