El Mercat Medieval de Vic, protagonista de 5 milions de cupons de l’ONCE




L’ONCE dedica el seu cupó del pròxim dijous 7 de desembre al Mercat Medieval de Vic. Cinc milions de cupons difondran aquest conegut i emblemàtic esdeveniment. A banda del seu valor artístic, les activitats creen l’atmosfera adequada per imaginar com se celebraven les festes durant l’època medieval. 

Durant la presentació, Xavier Omella, director de l’ONCE a Vic, ha lliurat a Albert Castells, alcalde de Vic, una imatge emmarcada d’aquest cupó. També han participat Bet Piella, regidora de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic; Sílvia Badosa, directora d'OFIM; i Oriol Picas, director del MEV, Museu d’Art Medieval i coorganitzador de La Prèvia del Medieval.

“El Mercat Medieval de Vic és una fira de referència i coneguda arreu. Per nosaltres és tot un honor que 5 milions de cupons de l’ONCE difonguin la imatge d’aquest esdeveniment per tot l’Estat”, sosté Xavier Omella, director de l’ONCE a Vic. 

Els 60 venedors i venedores de l’ONCE a Vic posaran a la venda el cupó del Mercat Medieval des d’aquest divendres 24 de novembre. 




Recrear i viure el passat

Els carrers del centre històric de Vic tornen a l’època medieval. Del 6 al 10 de desembre, acull una nova edició del Mercat Medieval de Vic i els espais del nucli antic i històric de la ciutat seran l’escenari per recrear i viure el passat amb artesans, taverners, firaires, espectacles i activitats temàtiques. 

El Mercat Medieval, un dels més concorreguts i autèntics del nostre territori, comptarà amb més de 400 parades d’artesania, herbes, alimentació, decoració, joieria, cosmètica natural, complements de roba i, productes gastronòmics com embotits, conserves, pastissos o xocolates. També hi haurà nombrosos punts amb oferta de menjar i tavernes. 

L’oferta comercial i cultural es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tota mena i per a totes les edats com ara tallers infantils, espectacles de carrer, música, dansa, recreació d’oficis i teatre que contribueixen a transportar-nos al passat. 

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'organització, 2.400 d’ells a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

Peu de Foto. D’esquerra a dreta.-Sílvia Badosa, directora d'OFIM, Xavier Omella, ONCE, Bet Piella, regidora de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic, Albert Castells, alcalde de l'Ajuntament de Vic, i Oriol Picas, director del MEV, Museu d’Art Medieval i coorganitzador de La Prèvia del Medieval.

 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris