REVISTA DE VIC ABRIL 104 'MERCAT DE MERCATS'

Revista-de-Vic-Abril-2023-portada

Vic és una ciutat coneguda per la seva rica oferta de mercats i fires, que atrauen visitants de tot Catalunya i d'arreu. Des del mercat setmanal fins a esdeveniments com el Mercat Medieval Vic, el Mercat del Ram o la fira de formatges LACTIUM, hi ha molts esdeveniments que celebren la cultura i la gastronomia local.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


Entre tots els esdeveniments, la celebració de Sant Jordi ocupa un lloc especial en el calendari de la ciutat. Sant Jordi és una festivitat important per als catalans, que commemoren el patró de Catalunya a través d'un dia de llibres i roses.


A Vic, la celebració de Sant Jordi es converteix en un esdeveniment massiu, amb llibreries, floristeries i artesans que inunden el centre de la ciutat per oferir els seus productes als visitants. Els carrers es converteixen en un mar de roses i llibres, i la gent passeja per la ciutat per descobrir les últimes novetats literàries i triar les roses més boniques per als seus éssers estimats.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


A més de la venda de llibres i roses, també hi ha altres activitats relacionades amb la festivitat de Sant Jordi. Els visitants poden gaudir de concerts, espectacles de carrer i altres esdeveniments organitzats per celebrar aquesta festivitat tan especial per als catalans.


La celebració de Sant Jordi a Vic és un exemple més de la rica oferta de fires i mercats que ofereix la ciutat. Aquests esdeveniments ajuden a promoure la cultura i la gastronomia local, així com a connectar la comunitat amb els productors i artesans locals.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


En resum, la celebració de Sant Jordi és un esdeveniment que no es pot perdre a Vic, i s'afegeix a la llarga llista de fires i mercats que fan que la ciutat sigui tan especial. Amb la seva diversa i vibrant oferta de mercats i fires, Vic continua sent un destí popular per als residents i visitants que busquen descobrir la cultura i la gastronomia local.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris