REVISTA DE VIC SETEMBRE 97 "50 ANYS DE L'ESCOLA GUILLEM DE MONT-RODON" per Xavi Ruiz


 

Fa trenta-quatre anys que sonava el despertador per anar a l'escola. Tenia quatre anys, era un 15 de setembre i acabava de complir-los. La meva mare em despertava per anar al Guillem de Mont-rodon, una escola publica a 2 minuts d'on vivia. 

A l'escola no vaig escriure mai en lletra lligada, per sort, va ser una de les primeres al pa√≠s en ensenyar a escriure i a llegir amb lletra de pal. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


A P4 ens visitava la Pilar√≠n Bay√©s per explicar-nos les vocals amb la nostra professora, l'Adelina Palac√≠n i all√† vaig descobrir el meu amor pel catal√† i per la llengua, per l'escriptura i per la lectura. Recordo tamb√© les estones amb els amics a la pista i jugant a les bales al camp que hi havia darrere. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


Aquest any la meva escola fa cinquanta anys, i √©s per aix√≤ que no podia faltar aquest editorial. Una escola referent en molts aspectes i on em vaig formar com a estudiant. Des d'aqu√≠ enviem una forta salutaci√≥ a totes i tots els mestres, que fan una feina meravellosa i plena d'amor. 

El mes vinent parlarem sobre la nova biblioteca de la ciutat de Vic i l'hi dedicarem una mica de reportatge. 


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC


Us deixem amb aquesta edició, esperem que us agradi i us entretingui.


  Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electr√≤nic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris