Revista de Vic 79 - Mercat del Ram 2021

 Hola, amics i amigues.

Ja fa un any que va començar tot el tema de la Covid i aquesta va ser la causa de què ens quedéssim sense el nostre Mercat del Ram i de diverses fires que ens encantaven com el Lactium, entre d'altres.


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA CLICANT AQUÍ


Teníem aquesta mala notícia després que ens confinessin i que ens donessin la mala notícia del fet que això aniria per llarg, i així ha sigut. Portem un any ple de canvis en tot el que es refereix a la nostra vida quotidiana: Sortir després de les 22:00; anar sense mascareta, anar de concert, presentacions...

Ara comencem a veure la llum al final del túnel, amb la vacuna i la baixada de contagis i de gent a l'UCI i això ens fa pensar que podrem començar a recuperar alguna d'aquestes fires tan importants per la nostra ciutat.


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA CLICANT AQUÍ


Encara no se sap si es farà del cert, l'únic que sabem és que si es fa, no serà com tenim marcat a la nostra memòria, hi haurà modificacions per adequar-la a les noves normatives, per no perdem l'esperança.


Això si, podem dir que estem molt contents de l'acollida de la revista aquests últims mesos, i que les vostres mostres d'estima són genials per tots nosaltres. Continuarem al peu del canó per oferir-vos els millors continguts, tant en paper, com en digital i com en ràdio.

Sou els millors.


Xavi Ruiz

Director Revista de Vic i TOT OSONA


Informació del Mercat del Ram


Els propers dies 26, 27 i 28 de març, i si l’actual situació de pandèmia ens ho permet, es durà a terme una edició molt especial del Mercat del Ram. Com és tradició, amb aquest mercat s’inicia  la primavera a la nostra ciutat  i encara que aquest any no serà amb tota l’esplendor que ens agradaria, si que esperem, amb aquesta versió, mantenir l’essència d’aquesta festa de ciutat i comarca. 


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA CLICANT AQUÍ


Aquest any hi haurà dos espais on es centralitzarà tota l’activitat comercial: el Sucre i el Parc Jaume Balmes.


L’exterior del Recinte Firal el Sucre continuarà essent l'epicentre de l'activitat ramadera. El visitant podrà passejar per un circuit itinerant on es podran veure animals de granja, maquinària agrícola, oficis i exposicions relacionats amb la vida al camp i a la granja, amb material pedagògic en la línia del que s’ha anat treballant aquests darrers anys a l’espai La Casa de Pagès. Dirigit al professional del sector hi haurà una Jornada tècnica el dimecres 24 de març que abordarà temes tecnològics com la bioeconomia en l’àmbit ramader.


L’altre espai escollit serà el Parc Jaume Balmes. En aquesta zona s’hi ubicarà l’Espai Gastro&Art, que engloba, d’una banda, expositors de productes alimentaris de la nostra comarca i, de l’altra, expositors del sector de l'artesania que oferiran productes i articles fets artesanalment i amb qualificació d’artesà.


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA CLICANT AQUÍ


Destacar que totes les activitats i mostres seran a l’aire lliure, amb control d’aforament i adoptant totes les mesures de seguretat i sanitat que requereixi el moment i amb la certesa de poder celebrar una #firasegura, en tots els sentits 


L’activitat cultural es programarà d’acord a les restriccions vigents d el moment.


Les mostres d’automòbils, maquinària industrial i agrícola i turisme s’emplacen a l’edició 2022 per tornar amb més novetats i més força que mai.


Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris