Revista de Vic 75 - Temps estranys. per Xavi Ruiz

 


No em negareu que son temps estranys, i que no sabem ben bĂ© cap on anirem a parar. 


Aquesta pandÚmia ens ha unit i ens ha separat. Ens ha fet més forts i ens ha afeblit.

Com una cosa tan insignificant, pot arribar a fer tant de mal, i no parlo del fĂ­sic, que segur fa pasarho molt malament, sinĂł del mental i psicolĂČgic.


LLEGIR REVISTA DIGITAL EN LÍNIA


Tot tancament Ă©s dolent, el cervell estĂ  tancat, les emocions ens fan estar alerta davant qualsevol situaciĂł de risc, i ara el cervell no para d'enviar aquests senyals, ja que hi ha incertesa davant de qualsevol mena de canvi social. I davant d'aquestes alertes ens hem de cuidar, hem de mirar de fer mĂ©s esport i una vida saludable. AixĂ­ no nomĂ©s no hi pensarem tant amb les desgrĂ cies que estem vivint, sinĂł que tindrem una visiĂł mĂ©s positiva i alegre, no estarem tant a la defensiva i tan negatius. 


LLEGIR REVISTA DIGITAL EN LÍNIA


Amb aixĂČ no vull dir que continuem amb la nostra vida com la que tenĂ­em abans, perquĂš per aixĂČ encara, crec que falta una mica, perĂČ si podem modificar el nostre ritme. Podem llegir mĂ©s, escoltar mĂ©s mĂșsica, estĂ  mĂ©s amb la nostra famĂ­lia, amb els nostres fills... podem inclĂșs fer bricolatge i jardineria. El meu petit i humil consell Ă©s que quan et llevis, anotis alguna cosa que vols fer, i ferla amb els 5 sentits, gaudint i sentint plenament.


LLEGIR REVISTA DIGITAL EN LÍNIA


AixĂČ Ă©s el que veritablement ens salvarĂ .

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris