Com que la realitat no pot superar la ficció? Com que no érem feliços o lliures? Com que després d'això tornarem a la nova normalitat?

Ja estem a punt de tocar la normalitat, si és que la normalitat existeix, i érem feliços i som feliços i serem feliços, perquè la felicitat és una forma de viure i la podem portar a dins a fora o on vulguem.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

El de la realitat o ficció ja és un altre cantar, ja no sé ni que és el que és real o allò que ens volen fer veure, però el que sí que està molt clar, és que prefereixen una terrassa d'un bar oberta a obrir l'escola amb normalitat, o si em permeteu que digui que sí que crec que han fet el que els hi ha donat la gana.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

El govern espanyol i el català, han estat jugant amb xifres de morts com si fossin simples números, i per aquí no hi passo. Es mereixen la destitució del càrrec i les famílies que han perdut a algun familiar, un reconeixement. Almenys em guardaré els barbarismes per la meva intimitat.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

I al final, podem sortir al carrer, tant la revista de Vic, com les meves companyes de batalla, que lluitem per mantenir la premsa gratuïta sense cap classe d'ajuda de les institucions pertinents, i amb això torno al principi. Som feliços perquè som lliures i no hi haurà cap ficció que ens pugui treure la nostra realitat.

Aquest mes, la portada és de la  nostra bona amiga Maria Saladich.


Xavi Ruiz 
Director de la Revista de Vic