REVISTA DE VIC 70 - Per ser feliços val tot la pena. per Xavi Ruiz

Com que la realitat no pot superar la ficció? Com que no érem feliços o lliures? Com que després d'això tornarem a la nova normalitat?

Ja estem a punt de tocar la normalitat, si és que la normalitat existeix, i érem feliços i som feliços i serem feliços, perquè la felicitat és una forma de viure i la podem portar a dins a fora o on vulguem.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

El de la realitat o ficció ja és un altre cantar, ja no sé ni que és el que és real o allò que ens volen fer veure, però el que sí que està molt clar, és que prefereixen una terrassa d'un bar oberta a obrir l'escola amb normalitat, o si em permeteu que digui que sí que crec que han fet el que els hi ha donat la gana.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

El govern espanyol i el català, han estat jugant amb xifres de morts com si fossin simples números, i per aquí no hi passo. Es mereixen la destitució del càrrec i les famílies que han perdut a algun familiar, un reconeixement. Almenys em guardaré els barbarismes per la meva intimitat.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

I al final, podem sortir al carrer, tant la revista de Vic, com les meves companyes de batalla, que lluitem per mantenir la premsa gratuïta sense cap classe d'ajuda de les institucions pertinents, i amb això torno al principi. Som feliços perquè som lliures i no hi haurà cap ficció que ens pugui treure la nostra realitat.

Aquest mes, la portada és de la  nostra bona amiga Maria Saladich.


Xavi Ruiz 
Director de la Revista de Vic
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris