REVISTA DE VIC 59 TEMPLE ROMÀ DE VIC


Hola a tots i totes, és un gran moment.

Vivim en una època plena de canvis i de motius per estar contents, sense mirar enrere, i per enfocar un futur ple d'il·lusió.

LLEGIR L'EDICIÓ ON-LINE

Amb això i amb les vacances que comencen, tenim temps per saber que és el que volem fer de la nostra vida, recapacitar i millorar les coses que ens calen millorar.
Aquests dies de calor que ens han acompanyat, m'han fet caminar pel nucli antic de Vic i entre la solitud dels carrers i la xafogor de les voreres, es deixava veure la màgia que ens envolta.

Tenim molta sort de poder contemplar aquesta bellesa que per qüestió de temps no podem veure, tenim una gran sort de poder tenir el que tenim, i us demanareu molts que és el que em porta a escriure aquest editorial tan d'autoajuda oi? Doncs perquè cada vegada anem més atrafegats, i no ens adonem dels dies que perdem en coses que ens fan mal i tristor, i no valorem el que realment tenim. Entre tots hem de donar més les gràcies i ser més positius, perquè tenim molts motius per ser positius.
Obrim la inscripció, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest número us adjuntem les bases perquè aquest any, ús pugueu apuntar tots els que l'any passat vàreu quedar fora.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris