Nova obertura Jysk Vic

Jysk, l'especialista danès en decoració, mobles i descans, segueix expandint-se. El passat dissabte 29 de juny va obrir una nova botiga a Vic, concretament a la carretera de Sant Hipòlit, 61 al costat de Caprabo. Amb aquesta nova obertura, ja compta amb 66 botigues a Espanya.

Inspiració escandinava al millor preu

La nova botiga mostra tota la col·lecció de més de 3.000 articles de la marca. Les noves obertures de Jysk presenten el nou concepte de botiga que aposta per espais més amplis i agradables per als clients, garantint així una nova i millorada experiència de compra. En els ambients moblats es presenten les tendències actuals per a menjadors, salons, dormitori i jardí. El dia de l'obertura la botiga ofereix grans descomptes, regals i altres sorpreses per als assistents. A més, des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, la campanya de Rebaixes és la protagonista, amb fins a un 60% de descompte en més de la meitat dels productes.

Assessorament personalitzat i especialitzat

L'oferta en Jysk VIC se centrarà en els punts forts de la signatura: productes de qualitat i de fusta massissa amb preus realment competitius, estil escandinau i assessorament especialitzat. La formació dels equips de botiga destaca d'entre altres marques. Els equips de botiga de Jysk ofereixen el millor assessorament a l'hora de triar articles, especialment si es tracta d'un sistema de descans. El personal de botiga segueix un sistema d'assessorament de 7 punts orientant al client per escollir el millor resultat personalitzat en somiers, matalassos, coixins i edredons.

Novetats Jysk Espanya

La cadena ja té perfils en Xarxes Socials; Facebook i Instagram. La seva nova estratègia de màrqueting es basa en potenciar el desenvolupament digital de la marca, centrar-se i apropar-se als clients. Un nou Jysk està per arribar i des de la seva seu central a Riba-roja (València) preparen el canvi.

Jysk


inspiració escandinava

Informacions sobre Jysk

Jysk és una de les empreses líder a nivell europeu i mundial en la venda de matalassos, edredons, coixins, mobles, complements de decoració i accessoris per a la llar. La primera botiga Jysk va ser inaugurada el 1979 pel fundador i titular de l'empresa Lars Larsen a Aarhus - Dinamarca. El 1984 es va dur a terme l'expansió a Alemanya i l'entrada en el mercat espanyol va tenir lloc el 2009. Comptem amb més de 200 botigues a Suïssa, França, Espanya, Itàlia i Portugal. A Alemanya i Àustria l'empresa opera més de 1.000 establiments especialitzats sota el nom de DÄNISCHEN BETTENLAGER. En total la xarxa de botigues en està present a 21 països i compta amb més de 2.500 establiments especialitzats i botiga online a cada país (www.jysk.es).
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris