Revista de Vic 49


Tornem al setembre de després de les vacances. Un setembre que costa arrencar, precisament per això, perquè tornes d'estar relaxat (o no) de la platja o la muntanya i de cop i volta veus que s'ha acabat, que has de tornar a la rutina, i que si mes no, a molts de nosaltres ens queda tot un any per tornar a fer vacances.



El setembre és el mes de transició, on tot a poc a poc es posa a lloc, on els nens comencen l'escola i on els pares feliços els acompanyem.
També és el moment d'arrancar a la feina, després d'uns dies desconnectat de tot, però per sort podem dir que ens hem merescut aquest "kitkat".
Tornem a la revista amb les piles carregades i amb la sensació que no hem marxat, però no es fa tan dur quan fas una cosa que t'agrada.



Ara si toca parlar de les novetats, com per exemple, el d'aquest any, l'esperada agenda que sortirà a l'octubre (això ens han dit els de la impremta) i que comptarà amb la participació de 2 amics, els historiadors Oriol Casellas i Cristina Masramon. I també el calendari, que amb aquest any serà el tercer any que en fem. Així doncs ja podeu anar a la vostra llibreria i encarregueu-lo perquè com ja sabeu és una edició limitada!
Us deixem amb un nou número farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.



Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris