Revista de Vic 42


Saps qui és la Pilarín? 

L’altre dia m’ho varen demanar, i jo l’hi vaig respondre que creia que era impossible que algú no conegués a la Pilarín.
L’any passat l’hi vàrem fer una entrevista, és una persona propera, amable, afectuosa, carismàtica, noble i sobretot encantadora.


Els seus dibuixos em van acompanyar al col·legi Guillem de Mont-rodon, de la mà dels llibres d’en Pau i la Laia, i ara acompanyen al meu fill gran, i quan veu algun dels llibres il·lustrats per ella em diu: 
-Mira papa, és de la Pilarín! 
I això ja et demostra que té una manera de dibuixar que perdurarà al llarg del temps.


A vegades crec que no som conscients de tenir a la ciutat una artista com ella, i és per això que és la meva nominació a Vigatana de l’any 2019, conjuntament amb 2 persones més que us direm durant aquest mes a la Revista de Vic digital.
Aquesta portada creiem que demostra que el pas del temps hi és, que hi ha establiments i moments que ja no hi són, però que gràcies a la mà de grans artistes com la Pilarín Bayés, les guardarem per sempre dins nostre.


Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat