Revista de Vic 37

Ja tornem a ser al carrer amb el nou número de la Revista de Vic, un número carregat d’articles i els millors consells publicitaris.
Aquest mes fa 3 anys que vàrem publicar la primera revista i des de llavors hem tret 37 números amb 1332 pàgines, més de 30 col·laboradors, més de 100 expositors, més de 200 articles i un munt de lectors de Vic i de Catalunya. 


Ens visiten a la web, Vigatans que viuen a Argentina, a Estats Units, a Austràlia... Hem rebut felicitacions d’alcaldes d’Osona, de regidors, d’escriptors, de periodistes i de moltíssimes persones en general.
Hem arribat a aconseguir que la Revista de Vic sigui un referent principalment a Vic, però molt ben rebuda a la resta d’Osona en format paper.


Som l’única publicació catalana que ens guarden en 5 arxius catalans, i això només en 3 anys!
Segurament em deixo alguna dada més, però 9 de cada 10 lectors, ens prefereixen a nosaltres abans que d’altres publicacions i això és el que ens fa tirar endavant i millorar dia a dia.
Me’n recordaré sempre de les paraules que em va donar el meu amic David Rodríguez abans que per motius que només ell sabrà, va decidir marxar, i també dels consells que sempre em deia el meu pare, que, encara que a llavors feia que no l’escoltava, són consells que m’acompanyaran la resta de la meva vida.
Ja sabeu que aquesta revista porta molt de vosaltres!


Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Xavi Ruiz
Director
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris