Revista de Vic número 30

Ja pots llegir el nou número de la Revista de Vic número 30.

CLICA AQUI PER LLEGIR L'EDICIÓ DIGITAL

Tornem a estar amb vosaltres un altre mes, i en teníem moltes ganes, perquè com ja haureu comprovat, hem canviat tota la imatge de la Revista, un canvi que molts de vosaltres ja ens estàveu demanant. 

També hem modificat maquetació i distribució, ara estem a molts més punts de la ciutat i també és més senzill demanar-la per correu, i és que aquesta és la qüestió més important, que pugueu llegir i gaudir encara mes, la revista més llegida de la ciutat. 

Aquest mes donem la benvinguda a un nou col·laborador, en Miquel Molist Badiola, i tornem a rebre a una antiga companya, l’encarregada de la secció de moda, la Cristina Comerma. 

I ara que hem arribat al mes de febrer, i això vol dir que ja comencem a tenir moltes ganes de Mercat del Ram, estem preparant un número especial que us deixarà ben bocabadats amb el Vigatà de l’any i amb un munt de pàgines que de ben segur us agradarà molt.

Així doncs us deixem amb un número de la Revista de Vic, ben ple de novetats i recordar-vos que d’ací a poc temps publicarem els nostres 3 nous llibres, el de l’escriptor Manel Montero ‘La policia de Vic’, el d’en Manel Gausa ‘El meu pare l’arquitecte’ i el que estic ultimant jo mateix, el de ‘Com era Vic’, un llibre que recull moltes fotografies antigues i informació de la ciutat.. 

Esperem que aquest any us puguem anar oferint el que ens aneu demanant i poder continuar sent la Revista de tots els Vigatans i Vigatanes. 

Xavi Ruiz

Recordeu que ens podeu enviar comentaris o articles a:

info@larevistadevic.cat
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris