VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
Ja pots llegir el nou número de la Revista de Vic número 30.

CLICA AQUI PER LLEGIR L'EDICIÓ DIGITAL

Tornem a estar amb vosaltres un altre mes, i en teníem moltes ganes, perquè com ja haureu comprovat, hem canviat tota la imatge de la Revista, un canvi que molts de vosaltres ja ens estàveu demanant. 

També hem modificat maquetació i distribució, ara estem a molts més punts de la ciutat i també és més senzill demanar-la per correu, i és que aquesta és la qüestió més important, que pugueu llegir i gaudir encara mes, la revista més llegida de la ciutat. 

Aquest mes donem la benvinguda a un nou col·laborador, en Miquel Molist Badiola, i tornem a rebre a una antiga companya, l’encarregada de la secció de moda, la Cristina Comerma. 

I ara que hem arribat al mes de febrer, i això vol dir que ja comencem a tenir moltes ganes de Mercat del Ram, estem preparant un número especial que us deixarà ben bocabadats amb el Vigatà de l’any i amb un munt de pàgines que de ben segur us agradarà molt.

Així doncs us deixem amb un número de la Revista de Vic, ben ple de novetats i recordar-vos que d’ací a poc temps publicarem els nostres 3 nous llibres, el de l’escriptor Manel Montero ‘La policia de Vic’, el d’en Manel Gausa ‘El meu pare l’arquitecte’ i el que estic ultimant jo mateix, el de ‘Com era Vic’, un llibre que recull moltes fotografies antigues i informació de la ciutat.. 

Esperem que aquest any us puguem anar oferint el que ens aneu demanant i poder continuar sent la Revista de tots els Vigatans i Vigatanes. 

Xavi Ruiz

Recordeu que ens podeu enviar comentaris o articles a:

info@larevistadevic.cat

Slider

7/recent-posts/slider