10a Escola de pares i mares - "Tens el Factor Q?"

Com a resultat del treball compartit entre les AMPAs, entitats i Projecte Educatiu de Ciutat, enguany l'Escola de pares i mares de Vic - Tens el Factor Q? - arriba a la seva 10a edició, consolidant-se com a projecte formatiu de referència entre les famílies i professionals de l’educació del territori.

Amb la col·laboració d’altres entitats del municipi, les AMPAs de la ciutat, que any rere any aposten per obrir les portes de les seves escoles i instituts, enceten una nova edició de l’Escola de pares i mares amb una proposta de 31 tallers i activitats on s’abordaran algunes de les necessitats i moments vitals en què es troben els infants i les seves famílies.

La nova programació, que s’inicia el dia 7 de març i s’allarga fins el dia 18 de maig, combina les activitats adreçades a pares i mares amb d’altres que es poden fer conjuntament amb els fills, essent aquestes últimes una oportunitat per aprendre junts i alhora millorar el vincle i la comunicació entre pares i fills.

Com a novetat d'enguany, i amb la finalitat que l'escola de pares i mares pugui ser també un espai per a l'intercanvi de mirades en temes que afecten les famílies, dins la programació de l'Escola de pares i mares enguany proposem tres activitats de debat a nivell de famílies i d'AMPA.

Amb la finalitat de fer més accessible a les famílies, i adreçat també a aquelles persones que puguin necessitar aquest servei, en algunes ocasions les activitats s'acompanyen amb interpretació en llenguatge de signes, servei que s'ofereix amb la implicació de l'Agrupació de sords de Vic i comarca.

Tan sols les activitats que s'indiquen, requereixen inscripció prèvia (per a formalitzar aquesta inscripció, trobareu un enllaç al final de l'activitat).

Per acabar, al final d'aquesta pàgina trobareu un calendari amb totes les activitats de la nova programació per tal que, si esteu interessats/des en alguna de les activitats, pugueu guardar-vos la data a la vostra agenda. 

Entitats implicades
AMPA Escola Andersen
AMPA Escola Vic Centre
AMPA Escola Bressol Municipal Caputxins
AMPA Escola Bressol Municipal Horta Vermella
AMPA Escola Bressol Municipal Serra Sanferm
AMPA Escola de Música i Conservatori de Vic
AMPA Escola Doctor Joaquim Salarich
AMPA Escola Estel
AMPA Escola Guillem de Mont-rodon
AMPA Escola la Sínia
AMPA Escola Santa Caterina – L’Esquitx
AMPA Escola Sentfores
AMPA Col·legi Escorial
AMPA Col·legi Fedac Vic Pare Coll
AMPA Col·legi Sagrat Cor
AMPA Col·legi Sant Miquel dels Sants
AMPA La Font - Centre educatiu Waldorf
AMPA Institut Jaume Callís
AMPA Institut la Plana
AMPA Institut Vic 

Col·laboren
Agrupació de Sords de Vic i Comarca
Programes de Formació Professional Inicial – Regidoria d’Educació
Servei Local Ocupació de l’Ajuntament de Vic
Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vic
Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural de Vic
SOAF – Servei d’Orientació i Atenció a la Família
VicDones – SIAD Osona
Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

Per a més informació 
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris