Arriba Vicòmic: Un nou Festival a Vic sobre el còmic i les altres ciències de ficció

El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, i el director de Vicòmic, Josep Quintana, han presentat avui a l’Ajuntament de Vic la primera edició d’aquest nou festival del Còmic i les Altres Ciències de Ficció. Vicòmic tindrà lloc aquest cap de setmana, 11 i 12 de febrer, al Recinte Firal El Sucre de Vic.
Benjamí Dòniga ha destacat que “es tracta d’una aposta important, que ha estat aprovada per unanimitat per tots els grups de l’Ajuntament, i esperem ser entre la primera i la segona potencia firal sobre aquesta disciplina del còmic i la ficció, que mou uns 120 mil consumidors directes a Catalunya, amb una influència que arriba a 350 mil”. El regidor de Fires i Mercats ha afegit que es compta amb la participació d’editorials importants com Planeta de Agostini i Panini, així com amb autors reconeguts d’aquest àmbit.
En aquest sentit, el director de Vicòmic ha explicat que “volem ser un punt de referència del sector i també una eina de promoció de nous autors”. Quintana ha anunciat que es farà un concurs de joves autors perquè puguin formar part d’un anuari “on hi haurà el bo i millor dels dibuixants de casa i de fora”. Alguns dels autors més destacats que signaran les seves obres al Vicòmic són Oriol Estrada, Javi Rey, Esteve Polls, Rubén Pellejero i Carles Ponsí.
Vicòmic comptarà amb una quarantena d’estands i estarà obert de les 10h a les 21h. A banda de l’àrea expositiva, el festival comptarà amb un ampli ventall d’activitats com exposicions, xerrades, tallers, projeccions i presentacions. Més informació a www.vicomic.com
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris