L’EAP Vic del barri del Remei celebra el seu 20è aniversari


En motiu del vintè aniversari de la seva creació, el passat dissabte l’EAP Vic va celebrar el naixement d’un nou model de gestió en què la majoria de professionals que treballen a l’equipament són els responsables directes de la gestió de l’empresa. Una línia de treball molt favorable tant a nivell econòmic, com de salut i de satisfacció, tant pels professionals com pels usuaris.
En aquest sentit, i fruit de la satisfacció dels usuaris de l’EAP, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va estar present a la celebració de la bona tasca i els bons resultats que està obtenint el centre any rere any.
Erra, acompanyada pel regidor de barri, Benjamí Dòniga, diverses entitats i veïns de la zona van mostrar el seu suport a la celebració dels vint anys de vida de l’EAP Vic amb diverses activitats programades per commemorar que s’està treballant en la línia adequada.
Els actes de celebració seguiran el proper diumenge, 23 d’octubre, amb la 1a Oncocursa del Remei, una cursa solidària que compta amb la col·laboració d’Osona contra el Càncer i que tindrà sortida i arribada a les pistes del Club d’Atletisme de Vic.
Amb aquest esdeveniment es pretén potenciar la realització de la pràctica d’esport i alhora recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts amb càncer i els seus familiars.
Les inscripcions poden realitzar-se a través del web http://inscripcions.diedre.cat