VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page

L’any 2006 la colla gegantera de la ciutat de Vic, amb la col·laboració d’institucions com l’Escola de Música i el desaparegut IMAC, organitzava un primer curs de formació per grallers. D’aquesta proposta educativa en va sorgir una colla grallera que es va presentar de manera oficial i en públic el juny de 2007. Des d’aleshores els Grallers i Timbalers Ciutat de Vic han crescut i s’han consolidat sobrepassant amb escreix el seus objectius inicials.
De la seva tasca principal, acompanyar els gegants de la ciutat en les seves sortides i actuacions, han passat ampliar el nombre d’escenaris on poder tocar: Inauguracions, concerts, MMVV i un llarg etcètera.
“Un projecte que suma” és un espectacle que reprodueix, dalt de l'escenari, el creixement i l'evolució que ha experimentat la colla de Grallers i Timbalers Ciutat de Vic durant aquests 10 anys i que tindrà lloc el proper diumenge, 2 d'octubre, a les 18h a la Sala 2 de l'Atlàntida.
Aquest muntatge musical comença amb una mínima formació tradicional de grallers, i a partir d'aquest inici, l'espectacle va creixent tant en complexitat musical de les peces com en nombre de músics, fins a crear una espectacular i singular orquestra.
En aquest concert s’estrenarà la peça musical “Ara si!” del músic vigatà Lluís Toran escrita expressament per aquesta commemoració tan significativa i es comptarà amb el suport de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra

Slider

7/recent-posts/slider